Server running on raspberrypi, network server log show "zero items in collect set" when device join

This is my first time to install chirpstack on Raspberry PI 4, and device cannot join success. then install the the same version chirpstack on other server(x86) with Respberry Pi, device join success.

This problem has confused me for several days, I don’t know if anyone has encountered this problem, if there is a solution, I would be very grateful

OS information as below:
Linux raspberrypi 5.10.17-v7l+ #1414 SMP Fri Apr 30 13:20:47 BST 2021 armv7l GNU/Linux

Raspberry Pi version:
Raspberry Pi 4 Model B Rev 1.4

Operation:

  1. Add network-servers, gateway-profiles, service-profiles and device-profiles(supports OTAA)
  2. Add gateway, application and device, set [KEYS(OTAA)]
  3. Using device to join, there is only [JoinRequest], but not response of [JoinAccept].

Network server logs likes:
7月 21 19:24:30 raspberrypi chirpstack-network-server[25283]: time=“2021-07-21T19:24:30.017913279+08:00” level=info msg=“gateway/mqtt: uplink frame received” gateway_id=d35a141f592e347d uplink_id=00000000-0000-0000-0000-000000000000
7月 21 19:24:30 raspberrypi chirpstack-network-server[25283]: time=“2021-07-21T19:24:30.220981588+08:00” level=error msg=“uplink: processing uplink frame error” ctx_id=2b699532-53d2-4228-b95f-fcdfe9f52069 error=“zero items in collect set”

Which versions do you have installed?

Application Server 3.15.0
Network Server 3.13.0

And which ChirpStack Gateway Bridge version?

Gateway Bridge 3.11.0